28 May, 2013

Mini Troll 3

Di suatu hari sedang cicak bersahut sahutan mengecak satu sama lain,
kelkatu berterbangan selepas hujan,
dua makhluk tuhan duduk di ruang tamu mengisi masa lapang,
TV bersiaran riang,
seorang sibuk dengan Twitter,
sorang lagi sibuk dengan puzzlenya...





Nampaknya dia tau kat mana soft spot aku...
ai ai ai..
terpaksalah aku simpan
semua robot Transformers aku
ke tempat yang lebih Dik Ah proof.

Kampung dah tak aman.
Koh koh koh

43 comments:

  1. kekeke..
    waa ada koleksi wobot seh..

    ReplyDelete
  2. cakap kat adik, kita sokong adik buat kat wobot wobot ayong cenggitu *angkat kening dabel jerk*

    ReplyDelete
    Replies
    1. huishhh... dengkinyew... wkwkwkkw

      Delete
  3. Dik Ah, warnakan robot ayong kaler pink ye...*sep*

    ReplyDelete
    Replies
    1. ceh.. dah elok elok Bumblebee tue kaler Kuning... koh koh koh

      Delete
  4. wobot what? pomesh? hahaha. adoiilaa. dh lama xde adik kecik ni. msti syok kwan ngan dik ah

    ReplyDelete
    Replies
    1. syiok ahh... mulut dia macam murai

      Delete
  5. AHAAA ADIK DH TAHU KELEMAHAN ALONGNYA. hmmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde takde... dah simpan dah kat tempat selamat sikit.. wkwkkw

      Delete
  6. terbaik lah dikkk! boleh korek rahsia aujinz dari adik ah ni. haha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. oit oit... mana boleh... wkwkwkkww

      Delete
  7. bijak bijak...haha

    pdn muke awak!

    ReplyDelete
  8. cis.. agak kejam adik tersebut..ish2..

    ReplyDelete
  9. hahah..kena buat bilik bawah tanah ni..bilik resia hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak buat bilik bawah tanah acaner, rumah pon takde tanah.. koh koh koh

      Delete
  10. terbaek la dik ah.. kasi bongkar lagi rahsia ojinz banyak2. muahaha~
    tapi... jangan buat selalu. takut nanti ojinz x belikan vitagen pulak. hoho. ;P

    ReplyDelete
  11. gituu adik ah..terer lah..kene gi menuntut ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. haahha... menuntut kat Ayong dia laa... lagi power..

      Delete
  12. wow... hebat cara dia revenge... bahaya betui lol XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaha... pening aku. Dah bercelak dah Bumblebee aku

      Delete
  13. tuan hamba kena ada peti besi sebijik dirumah, barulah aman dan sentosa. ank saudara pun pernah juga buat camni tp bab cabut2 kepala nendoroid, sudah la mahal, hilang 1 abdomen, rosak semua. (sab..ar~) XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak yah.. letak jer tetinggi atas lemari tue.. dia tak sampai. wkwkwkw

      Delete
  14. kah kah comel!
    nak bagi thums up and button like byk2 kt mem kecik ^ ^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai ai ai... jangan dilayan budak kecik tue... koh koh koh

      Delete
  15. ekekeke...dik aah mmg terror lah...terroristkan obot pomesh ayong...ekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaha.. oit oit... jangan galakkan dia.. XD

      Delete
  16. hahaa.. tu lah padahnyer..
    Sep3 dik ah..
    pasni kasi shantik lagi semua wobot2 tu yer..^^

    ReplyDelete
  17. adik dah start bls dendam sb abangnya tak layan. huhu

    ReplyDelete
  18. Hahahaha...padan muka..siapa suruh xlayan mem kecik...
    Err...adik warnakan betul2 ke wobot tu....?

    -NA-

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD