30 September, 2013

Contest GA #1 - Isi Buih Kata Komik

Sebagai blogger yang mempunyai semangat kesukanan, gua menjoinkan diri menjoin kontes yang di buat oleh dak Plain83 nie. Selain nak berseronok dan meramaikan majlis, gua bolehlah memecahkan kesepian blog ini sementara gua nak apdet entri baru. kakaka

Sesiapa yang berminat nak join, boleh klik banner di atas ini. 

Okeyh.. ini entri gua Plain.
Lu pastikan gua menang. Gua pecah otak pikir secara deep apa yang hang cuba sampaikan melalui kartun dua dialogue bubble nie.. kakaka


Hua hua hua.. itu jer yang gua mampu pikior..
lu kasi wa menang.. lepas tue kalau gua menang, gua nak demand Omurice sepinggan.
Ingat!

koh koh koh

P/s: Gua makan crab stick dengan Wasabi. 
Pedas dia Astagfirullah... 
Eh.. ada cicaklah kat dinding!

35 comments:

  1. hahahahhaha. semoga memang ya. hadiah share

    ReplyDelete
  2. kakakakark ohhh ada chance nak menang nih! omurice? paypal takda service omurice delivery la derr!! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. mende laa nak delivery pakai PayPal... hantar gune kurier laa.. kakakkaka

      Delete
    2. takmau pakai servis kurier (sbb kena letak nama n alamat pengirim), aku nak pakai servis paypal sahaja muehehehee~ :p

      Delete
    3. Hahahaha.. iyer laaa.. iyer laaa...

      Delete
    4. Tahniah!!!!! Omedeto gozaimasu!! Weh cepatler click 'claim' kat account paypal hang tuh supaya transaction tu dapat complete, aku dah send duit hadiah semalam XD

      Delete
    5. hahhahaha.. dah accept dah.. hua hua hua

      Delete
  3. fuh...ini perlukan daya kreativiti tahap tinggi nie...gud luck awak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa.. kannn.. dok pikior ape mende ayat paling sesuai.. kakakka

      Delete
    2. hai....

      dr gadis bilek cetak....ekekeke...

      Delete
  4. gud luck ye encik ojinz..
    kalo xmenang jgn kuciwe plak.. ekeke..
    kalo menang adiah kite kongsi.. huahua

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa Puan Ezy, join suka suka jer.. meramaikan mejelis.. koh koh koh

      Delete
  5. omurice?crab?wasabi?apakah?

    aku cuma tahu menikmati makanan jawa sperti bolognese je tau..kesian kan..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perghhh bolognaise... memang jawa sejati.. kakakaka

      Delete
  6. origami dah season berapa ye... CSI dah masuk S9. XD. tp sebelum tu semoga berjaya dengan usahanya. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaakakakaa.. perli kaa Cikot?
      hua hua hua

      Delete
  7. hahahahahahahahahaha.... kreatif la aujinz ni.

    ReplyDelete
  8. aummm! nak join jugak. btw, tunjuk ajarku sifu :3

    ReplyDelete
  9. Rajinnya hang join! Pass sikit rajin hang tu kat aku. hahaha

    ReplyDelete
  10. aiseh...1 family baca...apa pon good luck! :)

    ReplyDelete
  11. kontes buat komik... mcm best..

    ReplyDelete
  12. jemput baca saya punya pulak http://ifharzcho.blogspot.com/2013/10/contest-ga-1-isi-buih-kata-komik-yang.html

    ReplyDelete
  13. lawak der!!!!thanx join!!gud luck!!!

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD