23 September, 2013

Maksud tersirat yang jujur

Di suatu petang yang hening...







Kemain makud tersirat dia punya pukulan tue..
ai ai ai...
sekeh gak budak nie kang..

70 comments:

  1. terima kasih sekali lagi kerna menjadikan aku antara yang terfirst mengomen ohh tuhan T___T

    pinjam sat tukul tu aku nak pukul aujinz jugsk keh3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... kemain nak yang first.. blog aku bukannya blog femes.. XD

      Delete
  2. kahkahkahkah

    adik really make my day. gelak sakan kat ofis.

    sian ayong T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan kan.. kesian Ayong diaa (T_____T)

      Delete
  3. Hahaha :p

    adik sgt bijak. bertuah ayong tau :D

    ReplyDelete
  4. akhirnya terbongkar jugak rahsia adik ah.. ko antara perkara yg beliau x suka? hohoho.. bertabahlah ojinz.. ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku sedang bertabahlah nie... hua hua hua

      Delete
  5. miahahaa... pada panel ke-2 tu aku dah dpt agak ending dia cmner, kikiki~ XP

    btw... tumpang iklan ckit... jom join Contest GA Isi Buih Kata Komik aku, deadline 12 Oct 2013, hadiah sudah diupgrade selepas ada co-sponsor yg offer nak tambah hadiah... mehehee... meh cepat!! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh.. panel kedua kaa.. ketiga?

      amboi, siap ada upgrade hadiah.. hua hua hua

      Delete
    2. panel ke-2: aku dpt agak hg nak kna pukul

      panel ke-3: aku dpt agak hg nak kna pukul dgn maksud yg tersirat tu XD

      Delete
  6. Kakaka.... Amik amik

    Terkesan ke? Tukul angin je kot. Bisep power kan....muahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakakaka.. mestilah bisep powerrr.. kena gigit pon selamba jer.. koh koh koh

      Delete
  7. Makud makud nak ke mana ntah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi, siap bahan typo nie nak kena nie.. nak kena.. kakakkaka

      Delete
  8. kahkah jelingan mata pic no 4 tu mmg nakal habis..

    ReplyDelete
  9. sememangnya jujur, pinjam tukul nk ketuk seseorang! ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa.. nek ketuk sape?
      kakakakakaka...

      Delete
  10. sesuatu yg adik tak suka.. naiss. hahahahh! lg best klau guna tukul bunyik2 tu kan. comel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tukul tue pon berbunyik, tapi saya tak pandai nak menzahirkan bunyi dia dalam bentuk tulisan.. hua hua hua

      Delete
  11. Terbaik laa dik ah..~
    Hahahahahahahahahahahaha.

    ReplyDelete
  12. puan sri katak merahSeptember 23, 2013 at 12:27 PM

    good job dik ah....katok je kuat2...ekekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. diammah Demok.. sekeh kanggg

      Delete
  13. hebat betul la adik... i loike!!! hahahahahaha...

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. haaa. kannn.. sama laa macam Ayong dia punya comel... koh koh koh

      Delete
  15. nmpk sgt xsuke ayong die.. kehkeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. tue lah tue.. tue laaaa.. ~

      Delete
  16. haha realiti dia xsuka ayong dia melebihi cicak, katak,lipas..hihi

    ReplyDelete
  17. hahaha..sabar je la..pukul manja kot..pukul tamdanya sayang..ehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahaha... iya.. dia bergurau kakakaka

      Delete
  18. Bahahaha
    .nampak sgt apa yg dia x suka..ahahaha..budak jujur ok

    ReplyDelete
  19. Wakakakaka! Hamik ko.. Tersirat sangat.. Ngahahahaha!
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  20. muaahhahahaaa~
    jujur sungguh dik ah ni..
    bagus3...

    ReplyDelete
  21. bagus dik ah ni..boleh dapat anugerah budalk paning comel serta bijak hahaha

    ReplyDelete
  22. Bg email dik Ah.. aku nak send tukul sebenar, biar dia pukul dgn tukul sebenar, baru real haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau hang bagi dia tukul sebenar, dia tukul aku, jawabnya tiada lagi lah entri lanun ranggi lepas tue.. hua hua hua

      Delete
  23. Adik, nakpinjam tukul gak..!

    Haha, comeyl gilewrrr..! XP

    ReplyDelete
  24. Replies
    1. apa yang ada depan dia laa dia bedal.. hua hua hua

      Delete
  25. Dik ahh gurau jerk tu...pastinye dia suka sgt ayong kesayangan dia tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha.. haruslah.. kalau tak siapa nak belikan dia vitagen nanti... koh koh koh

      Delete
  26. rupenye dah lama ketinggalan cerita DL ni..huhu..

    komen pertama nak komen 'padan muka ayong'

    ngehh

    ReplyDelete
  27. Terbaik.. bakat angpa besaq.. samat maju jaya

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum. budak-budak. sangat jujur :)

    ReplyDelete
  29. hahaha..
    adik tak suka ko la aujinz..
    lain kali bagi la tukul real, best sikit nak pukul.. kehkehkeh

    ReplyDelete
  30. eh ada cicak la belakang ayong hahaha

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD