08 September, 2013

Masa Berkualiti

Antara tabiat aku dari kecik sampai ke beso ialah...

masa kecik aku suka bawak majalah Ujang dalam jamban,
sampailah zaman Millennium nie wujud benda alah picit picit takde kiped tue...


yup..
definisi #TahiTwitter yang sebenar....
koh koh koh...



59 comments:

  1. kakakaka~~~

    sungguh saya tak pernah buat. jatuh dalam toilet karanggg. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaaa.. silalah pilih toilet duduk. Kakakkaaa

      Delete
  2. cukup la sekali hp jatuh dlm toilet..xkan ku ulang lagi haahahaa

    ReplyDelete
  3. betol ker kau duduk? tak mencangkung? hahaha

    ReplyDelete
  4. hahhahahaha...biar betul!!!cehhhhh busyukkkkk :)

    ReplyDelete
  5. #teammelepasgasberacuntanpadiduga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haahaha.. team nie bahaya nie.. bahaya... kakakaka

      Delete
  6. Replies
    1. Hahahahaha.. kena blurlah.. blog nie kategori 'U'

      Delete
  7. dulu nak tiru omputih baca suratkabor masa membuang tapi tak menjadi sebab fokus utama ialah membuang. so aku takda tabiat buat aktiviti tambahan dalam jamban. haha

    ReplyDelete
  8. risau pulak hp masuk dalam tu nanti...

    kehkeh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha.. jangan risau, serahkan kepada yang pakar... kakakakaka

      Delete
  9. hp bahaya ojin jgn cari pasal

    kembalilah ke pangkal jalan, takde majalah ujang, mastika pung blh
    hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakakakka.. ahhh.. nak henpon jugakkk.. kakakakka

      Delete
  10. xsuka bawk apa2 dlm toilet..tp tu biasa tabiat lelaki.. =P

    ReplyDelete
  11. okay! telah terbongkar satu rahsia. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha..
      alamkkk..
      kantoi..

      kakakakakka

      Delete
  12. takleh laaa kalau aku bertuit sambil bertinja ni. mau merajuk tinja aku takmo kuar sebab tak fokus. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakakakkaka...
      fokus dua dalam satu aaaa... kakakaka

      Delete
  13. pengalaman sendiri, kadang2 masa dalam jamban la bleh timbul idea2 bernas untuk menulis.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa kannn... kan dalam nie laa selalunya datangnya idea.. kakakka

      Delete
  14. semerbak!!, hati2 phone masuk lubang karang!

    ReplyDelete
  15. Aku syak ko jenis sembelit yg terpaksa dok dalam jmban 2jam setiap kali membuang.
    ini gmbar 18 SG

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku jarang sembelit, tapi aku suka betapa dalam tue.. hua hua hua

      Delete
  16. teringat zaman skolah renda.cikgu pesan kalau masuk jamban bawa buku sifir.daripada duk termenung bagus hafal sifir. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa.. samalah ngan cikgu saya.. kakakakkaaka

      Delete
  17. ish x senonoh! hahaha..
    jatuh phone karang baru tau!
    kehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. jauhkan dari kawasan bahaya.. koh koh koh

      Delete
  18. pergh~ jatuh phone dalam jamban tuh bru tau. keh keh keh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hiks... takde takde... selamat punye

      Delete
  19. hoi!!! kalau berani tayah censor aaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoii, mana boleh, awak turn on lak kangg...

      Delete
  20. xkan update status tgh ukuk plak en aujinzzz!!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. time nie lagi best belek hp daripada termenung kosong jer.. kakakkaka

      Delete
  21. Hahahahaaha.....tapikan...
    Rasanya best bw komik ujang lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurm hurm ..tapi lepas tue basah.. kakakka

      Delete
  22. bagus la tu , tak suka buang masa....sampai dalam tandas pun , busy main wifi :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan kan... jangan membuang masa anda XD

      Delete
  23. saya merupakan silent reader.. kali pertama nak mengomen ni>>>
    "ORIGAMI BIRU BILA NAK CONTINUE HAA OJINZ!!!"

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakakkaka.. adoiaiii.. saya akan update nanti XD

      Delete
  24. bru follow yeop :p
    tang bace Ujang tu dulu kini & selamanye maseh amalkan..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaa... kan.. best kan baca kat situ.. kakakkaka

      Delete
    2. betoii3...feel dia len macam...hahaha

      Delete
  25. ha3..pelik tabiat neh..acane la kalau jmban tu mcangkung ye?? :D xkn lepak jugak dlam tu

    ReplyDelete
  26. citt.... okay, ni memang cerita org dewasa..

    jgn menghupdate blog pun kat situ sudah..

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD