21 November, 2013

Lambat

Jumaat lepas, aku saja bawak Mem Kecik makan makan kat Mekdi.
Dek kerana ramai orang, aku terpaksa menunggu burger aku siap
sebelum dihantar. 
Kemain lama jugaklah nak sampai.. naik tensen aku...






Dek kerana meja aku dengan kaunter tak jauh, aku saja biarkan Mem Kecik yang tanya...
sekali ayat dia yang keluar memang tak leh blah.
 Kekuat dia tanya kat awek kaunter
Tebal muka aku rasa dah macam dinding restoran tu.
Dah laa masa tu orang boleh tahan ramai...
ai ai ai.. Mem Kecik weih...

51 comments:

  1. ayong..ite irst ag arini..hahaha

    ni konspirasi dik ah dengan budak mcD tu sesaj makin nak lambatkan penyampaian berger tersebut rasanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha.. mungkin jugaklah.. eh tapi Dik Ah sayang Ayong dia.. kakakaka

      Delete
  2. Replies
    1. awek kaunter tue tak cun.. koh koh koh

      Delete
  3. wakakakaka dh mcm bawak awek dh neh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. awek ler tue.. awek kesayangan.. koh koh koh

      Delete
  4. Wah....tu tanda dia syg giler ayung dia....tkut ayong dia pingsan....

    ReplyDelete
  5. Cek tak dlm berger tu kot2 ado dia tulis no.hp dgn sos dlm tu..'call me mebi'

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde ponn...sayur ngan kobis pon bersepah dalam tue.. koh koh koh

      Delete
  6. dik ah berjaya menjatuhkan saham ayongnye yang tak berapa nak tinggi tu.. hohoho~ :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhh... Ayong dia tak kisah.. kah kah kah

      Delete
  7. Replies
    1. kan kan kan ... macam Ayong dia.. koh koh koh

      Delete
  8. sib baik die x masuk dapur...tanya mana burger ang!! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoh.. kalau boleh masuk dia masuk kot.. dia bukannya tau segan ke orang..

      Delete
  9. aduhai,.... terpaksa buat muka tebal ler.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hua hua hua... buat dek jer laa makan beger.. koh koh koh

      Delete
  10. ahahaha..awok sepatut terbitkan buku mem kecik dan awok..tu lagi syokkk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. InsyaAllah.. nanti saya masukkan untuk dipertimbangkan.. koh koh koh

      Delete
  11. hahahaha. dek ah yang caring dan aujinz yang kelaparan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh.. dia penyayang XD.. bodek Ayong dia sebab belanja Mekdi jer tu.. koh koh koh

      Delete
  12. haha. kena latih soft skill biar pemilihan kosa kata tu lebih tepat

    ReplyDelete
  13. budak mekdi tu tak tegelak dengar ayat tanya dia??apar dah nak engsan wakakakkaaka cute tul..

    ReplyDelete
  14. boleh tahan ayat diaa hahaha..patutnye pakcik belakon je mcm nak pengsan time tu baru real kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kang tak sampai beger, sampai ke hospital lak kang.. kakakaka

      Delete
  15. Gah gah gah!!!
    Kalau aku, akan datang nak makan mekdi, cari tempat lain plak...heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal, konpem cari tempat lain la pasnih hahahah...

      Delete
    2. hahhahaha.. alaa.. dua tiga minggu datanglah balik.. tapi janganlah bawak mem kecik...

      Delete
  16. hahahaha kan dah kena... nak pengsan dah tu lapar nyer.

    ReplyDelete
  17. ojin, ko patut buat buat pengsan time mem kecik ko cakap camtu. konfem dapat burger cepat. wahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. kalau buat pengsan time tue, bukan dapat beger cepat, makin lambat ade laa... semua orang tengok siapa yang pengsan tue.. kkakakaka

      Delete
  18. haha.. malulah ayong mengadu dengan mem kecik.. bijak betul mem kecik ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... ala.. sekali sekala nak manja... koh koh koh

      Delete
  19. haha , pandai mem kecik buat hiperbola tu.....hahaha

    ReplyDelete
  20. comel wei...jgn lupe pos dia skali masa ko nak pos komik ko tu..hahahaha

    ReplyDelete
  21. haha...selamba je dia cakap kat kaunter gitu

    pegi nyorok bawah meja sana. haha

    ReplyDelete
  22. itu pun nak malu ke..biasala budak kecik...hoho..

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD