08 November, 2013

Mana mana pon boleh


Ekhem, saja aku try post entri guna handphone. Kot kot kalau mudah ke bolehlah lepas nie aku post entri guna handphone jer kan. Nak nak aku boleh lukis juga guna Sketchbook Mobile. Ohsem.
Lukis dalam jamban pon boleh.
Tapi kalau entri yang heavy heavy, aku prefer laptop lagi laaa...
Alaaa.. korang pon tau aku suka melukis dalam jamban.
koh koh koh.

contohnya macam nie...

koh koh koh...
salam Jumaat.
Esok rileks.
ahhh.. esok kena serbis kereta..
kopak
(T______T)

Itu hari aku kabo aku bizi sebab tengah usahakan sesuatu kann..
tungguuu... kenapa korang kena tunggu?
sebab aku pun tengah tunggu.. koh koh koh

posted from Bloggeroid

47 comments:

  1. kopak poket kanan, poket kiri ada lagi. kekeke

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. saya pon tak sabo gak nak tunggu.. ai ai ai.. seksanya kehidupan

      Delete
  3. Replies
    1. tahniah tahniah.. eh.. tahniah kenape plak?
      hua hua hua

      Delete
  4. ko lukis tu dalam jamban Aujinz? Oh,...Ohsem...pernah lukis time bawak kereta tak :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. pernah jugak nak lukis masa bawak kereta, tapi tak power nak kontrol setereng sambil melukis.. koh koh koh

      Delete
  5. time kat dlm jamban la ilham slalu dtg, ye tak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa tue laaa, benda lain keluar, idea pon masuk.
      koh koh koh

      Delete
  6. kenapa ye, dalam jamban tu la selalu teringat & keluar ilham....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kurang kepastian... kurang kepastian..

      Delete
  7. Trafalgar Law

    Pemakan buah syaitan Ope ope..dikenali sebagai pakar bedah maut..telah membentuk pakatan lanun dengan Luffy!

    ReplyDelete
  8. MUKA X PUAS HATI DH KENAPA KARTUN TU..AHAHAHA..OK PAHAM LUKIS KT JAMBAN KAN..EHH..TER CAPS LOCK PLAK..MLS NK TUKAR..WAKTU KERJA NGULAR CM NI LA

    ReplyDelete
    Replies
    1. isk isk isk, sempat lagi mengular time kerja... kakakaka.. samalah kita.. koh koh koh

      Delete
  9. selalunya idea best semua pun dapat dr jamban..masa buat thesis dulu pun discssion sume pikir kat jamban..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. jamban kita rasa tenang kot...

      Delete
  10. Replies
    1. eh takpe takpe... poket tak koyak. Akaun bank jer kopak.

      Delete
  11. oih sketchbook mobile? nak selongkar playstore ah japgi, nak install gak XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa... sila sila... hua hua hua

      Delete
    2. dah try ah, bleh tahan best gak app nih ^^

      Delete
  12. Mmg jmbn sumber inspirasi..time tu aa memacam karangan dlm otak utk entry blog tp kuar je, sume ilang sama skali dgn deruan bunyi flush!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn... tak leh diharap langsung kakakakka...

      Delete
  13. Sketchbook Mobile sesuai utk skrin yg lebih besar & yg support stylus...
    Henset aku skrin kecik n tak support stylus, so....berangan je laa nak lukis dlm jamban...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah bro. kalau dapat lukis guna Note 10.1 pun best gak nie.. huhuhu

      Delete
  14. Jamban gak jadi faveret place yer..
    Tapi kacak la budak laki tu..ermmm...

    Hari tu En moto kena serbis pun lari bajet seminggu.. haislaa~
    Jap3... awak tunggu apa wahai en ojin..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu.. saya tunggu sesuatu yang dah sebulan saya usahakan... koh koh koh

      Delete
  15. emm......macam-macam. ini orang pun ada. salam perkenalan dari MET

    ReplyDelete
  16. nak merisik anak dara org kewwwwwww

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukanlah. nak merisik apanya. saya bukan askor.. koh koh koh

      Delete
  17. hehehehe..lawok...dalam jamban pon jadi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jadiiii... asalkan ada masa terluang... hua hua hua

      Delete
  18. Lukis dalam jamban? patut lah lain mcm betul lukisan aujinz. hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan kan... lainlah sikit sebab tak biasa lukis atas skrin licin.. hua hua hua

      Delete
  19. lukis dlm jamban xpe.. jgn lukis tahi sudah la..

    ReplyDelete
  20. Uiks...org teor kan...lukis pkai apa kat mna pown bleh...mmg berbakat....

    Psss...apa citer dik aah skank...windu dia....

    ReplyDelete
  21. sekali tengok dh tau Trafalgar Law, One Piece.
    pergh menjadi versi cute. dalam jamban plak tu.

    ReplyDelete
  22. . uisy trafalgar law! oloo nk jgk nk jgk... >n<

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD