15 July, 2014

Peduli


30 comments:

  1. hahaha makan dalam...tapi aujinz kamu betul!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesekali kena makan dalam.. letih aaa

      Delete
  2. betul..jangan sekadar hebat menjadi 'keyboard warrior'. yang lebih saudara Islam kita di Palestin perlukan selain sumbangan kewangan & perubatan adalah kita umat Islam kembali kepada ajaran Islam yang sebenar-benarnya.

    p/s: hope aku tak jadi keyboard warrior semata2.

    ReplyDelete
  3. keyboard warrior ramai, tapi berapa ramai yg btol2 beri bantuan?

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, sekarang ni dah sangat2 mudah untuk menderma, tiada alasan lagi untuk tidak menderma. Taip PALESTIN10. SMS ke 39111. Tu kalau nak derma RM10. Boleh pilih nilai 10/5/3/1. Nak SMS brapa banyak kali pun ikut suka korang. Bagus betul kemudahan ni ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. PALESTIN*jarak*10. Hilang pulak perkataan *jarak* tu bila aku letak simbol bracket kat ruang komen tadi... huhuh

      Delete
    2. Ya benar. Senang jer dah sekarang kalau nak menderma. Nak ngan tak nak jer..

      Delete
  5. Hahaha,
    mmg sesetengah orang sibuk pum pang pum pang dlm facebook je...
    Konon prihatin, geram, kesian, dsb...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah tu... sesekali kena bertindak sikit.. bukan update status jer

      Delete
  6. setuju setuju!
    diam tak bermakna tak peduli..
    yg apdet status pasal palestin pon belum amek kisah pasal derma2 ni..

    ReplyDelete
  7. :) moh la kita samo prihatin deh

    ReplyDelete
  8. setakat update status blom pasti membantu kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin bagi kesedaran pada orang lain.. tapi part kita belum habis.

      Delete
  9. Macam nilah pemuda hari ini pemimpin masa hadapan hahaha

    ReplyDelete
  10. diam bukan bermakna tak peduli kan ojinz..

    ReplyDelete
  11. pray dlm alam maya, biar pray dlm alam nyata jugak :)

    ReplyDelete
  12. moshi moshiii~ *uhuk uhuk*, aku terhidu habuk sikit kat sini... hahahah ;3

    ReplyDelete
  13. ya.. diam x semestinya x kisah... Bising belum tentu kisah...

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD