08 September, 2014

Tajuk tak sempat fikir...

Tahukah korang,
Kalau korang bulan seleburiti, Twitter ibarat korang bercakap sengsorang macam orang tak dak kehidupan dan pedoman.
Koff...

Nasib baik aku dah tak ketagih Twitter macam dulu...
bila bosan melayan Twitter, aku dengan senang hati meng offkan laptop.




.. naik atas katil, capai handphone dan login Twitter... koh koh koh


alaaa.. korang pon sama..
aku tauuu...
koh koh koh

32 comments:

  1. hahaha seriously truee....
    tu yang malas nak masuk twitter... mcm hape jekk...

    nak2 lagi kalau reply twitter ojin, tapi langsung ojin tak balas2...
    lagi rasa loser sbb ojin perasan artis... ehhh... hahahahaha >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aip aip aip... apa kena mengena saya dalam ini gambarrr... wkwkwkw.. saya bukan artis. Kengkadang saya terlepas pandang..

      Kengkadang bila orang setakat RT atau post 'hahahaha', saya jarang reply. Kalau saya RT orang RT dah jadi macam attention seeker plak..

      Wkwkwkw..

      Delete
  2. Aku tahi twitter.. I'm not just proud of it, I'm smug about it. Lol.. tp siyes.. dh la twitter aku private. Mmg gaya cakap sesorang la. Which is fine by me.. hoho

    -deaday-

    P/s: apasal blogger xbagi aku login kt comment section ko ni hah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku tak tahu hang ada Twitter. Hahaha.. nak add laa. Wkwkw..

      Dulu aku tahi Twitter, kalau tak takdelah Twit count aku sampai 80k.. wkwkwk..

      Kengkadang blogger ni bengong gak.. ko login pakai hp ka?

      Delete
  3. twitter aujinz update setiap saat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haipp.. mana ada setiap saat...
      Wkwkwkw

      Delete
  4. Replies
    1. Alaaaa.. tu, kat atad tu, yang button hitam tu. Sila tekan.. wkwkwkw

      Delete
  5. loh tak kuar komen..sejak sedar diri tweet kat twitter tu mcm beckp sorang2, malu pulak nk tweet lagi dah hahaaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Patitlah lama tak nampakkkk.. wkwkww

      Delete
  6. Slalu bc tweet aujinz smbil gelak..hahah

    ReplyDelete
  7. Awat prasan mcm byk typo entri+reply comment ni Ojin. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun perasan macam tu jugak.. wkwkwkwkw..

      Delete
  8. Replies
    1. jangan adakan pleaseee.. koh koh koh

      Delete
  9. aku tiadalah tuiter

    syukur 21..haha

    ReplyDelete
  10. hohhh aku mana ada sama dah perangai cenggini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyerlahhh... aku tau aaa hang dah kawennnnn

      Delete
  11. Apa barang sambil duduk...
    Sambil baring laa lagi juara!
    Pastu terlepas henpon dr tangan jatuh ke muka...WIN!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah biasa sangat hp jatuh atas muka.. sebab tu kena duduk.. kakakaka

      Delete
  12. Aku tiada tuiter, fb mahupun instagram... sebab? malas nak buat... hahah ;3

    ohooo... makin mengancam komik hang nampak, baguih2~ ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi hang ade myspace.. kan kan kan.. koh koh koh

      Delete
    2. Dayyum... after googling, baru skrg aku tau yg ada awek chikaro or minah salleh mane ntah yg menggunakan nickname plain83 sbg id myspace dia... Lololol, aku tak prnah join myspace ok, kalo frenster tu ada la zaman student dlu, pstu dh grad aku delete je acc.takde pekdah tu... hahah, ada jugak org lain yg terpikir nk guna nickname plain83, aku pikir id tu dh terlalu noooob utk org lain guna, rupa2nya tak jugak, lololol...

      Delete
    3. kah kah kah... mungkin ada yang berfikiran macam hang...
      akaun sosial aku yang pertama pun bukanlah myspace atau friendster... dan bukan fb juga.. aku punya akaun sosial pertama Malaysian punya.. koh koh koh

      Delete
  13. data habis sebab twitter terlampau banyak..siap topup data tiga pat kali..hahaha..sambil tidor scroll twitter pun pernah..dasar kemaruk teknologi T.T
    hahaha

    ReplyDelete
  14. aku pernah ada twitter.
    tapi macam sangat tak best. jadi jarang login.
    skang dah lupa password. dan hidup aku normal. kahkah

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD