25 December, 2014

Jujur itu penting


gigih betei aku berjaga sampai pukul 3 pagi ni semata-mata nak update blog.... 
koh koh koh

27 comments:

  1. Dah putus? Jom kita berdua je la. Senang sama kampung ni. Ko pun slalu komplen asyik terlepas nk mkn ketupat kan.... nti aku buatkan byk2 pastu ko mentekedarah je la puas2. Hahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni offer ke ni? Wkwkwkwk.. elok gak tu.. nak ketupat rendang!

      Delete
  2. Bila pompuan suruh jujur, maksudnya adalah sebaliknya… n sbb tu laki terpaksa bermulut manis. x gitu??? hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu.. tauu takpe.. koh koh koh

      Delete
  3. bila dh jujur sgt xpasal je dh clash..ho ho ho

    ReplyDelete
    Replies
    1. hua hua hua.. hanya yang jenis cepat sentap jer kalau orang kabo dia gemuk.. koh koh koh

      Delete
  4. Aik sebab tegur gitu clash ke? Huhuhu. Bertabahlah kaum Adam. Hiks!

    ReplyDelete
  5. jujur sangat pon kdg2 menyakitkan hati je.. haha

    ReplyDelete
  6. hahahahaa...
    len kali ayat kaver.."awk dh gemok sket tapi tetap comeyy.."

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak yah... ckp jer terus terang.. wkwkwk

      Delete
  7. hahahah... aih kena komen gemuk sikit pun boleh sentap? sentitip mengalahkan chouji bila kena komen 'debu' (fat)... hahah. hang pulak jinz? kalau orang komen hang gemuk, sentap tak? ;3

    ReplyDelete
  8. Duuuuuudeeee!!!
    NEVER say 'gemuk' to awek. Itu no.1 rule tu...
    Offer dia suruh terus terang tu sebenarnya satu trap.
    Ingat. NEVER! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. its a TRAP! hahaha. ciannye terus clash ke hape?
      main clash of clan je la gitu hahaha

      Delete
  9. its a trap..maksud yg paling betul sekali adalah sebaliknye..

    ReplyDelete
  10. lerhhh sentap sangat awek tu. hahhaa. XD

    ReplyDelete
  11. jawapan saya if bf ckp saya dh gemok sikit:



    kita kawen!

    ReplyDelete
  12. hehe ayat 'gemuk' dgn perempuan memang tak boleh ngam...ibarat cat n dog hehe...

    ReplyDelete
  13. hahaha..gemuk is a big no..comel ok lagi..ayat cover..awak skrg makin comel lah-->merujuk kepada lemak lemak dia bhahaha
    but i don't mind org ckp gemuk..

    ReplyDelete
  14. aku dah public blog ni.update di blog harta karun lanun mende tah tu kaaayyyy thanks!

    by the way dah ada makwe ke ni?LOL

    ReplyDelete
  15. haha siot.. tapi betul lah, perempuan majoriti tak sume leh terima pendapat orang. kalo terima pn nt dia fikir2 last2 nanti ungkit balik 2 3 tahun akan datang ;p opss

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD