28 November, 2015

Buasir Otak The Komik datang lagi

Salam pagi,
Kalau korang nak lebih fahami komik ini, korang baca cerita awal kat blog Amna dulu ya.. hue hue hue



haaaa... komik di atas adalah komik promosi yang abang post kat Page Facebook Lanun Ranggi. Huhuhu...abang lukis sebagai kesinambungan lukisan Amna (page atas) dan Zyraroxx (page bawah). Huhuhu...

Abang nak habaq mai ni, sekali lagi abang berkoloborasi dengan team Buasir Otak untuk buat buku komik kedua. Tetapi  yang bestnya, terus dapat buku ketiga. Buku yang pertama cuma Buasir Otak The Komik dan menampilkan 13 orang pelukis. Buku yang kali ini bertajuk Buasir Otak The Komik; Reloaded dan Revolution. Kali ini, seramai 33 orang pelukis yang terlibat sekali.

Antara rakan blogger abang yang join melukis untuk buku ni sekali ialah Zyraroxx, cErolian, Amna Gadis Misteri, Plain83, Prince of Noob (Buasir Otak), Nazha Anuar (Kartunster), Budoxe Lee dan ramai lagi. Semuanya ada 33 orang. Oleh kerana seorang melukis 10 cerita dengan genre yang ditetapkan, buku ini menjadi tebal dan sendat. Jadi terpaksalah cetak sehingga dua buah buku. Koh koh koh... berbaloi baq ang...

http://buasirotak.blogspot.com/2015/11/buasir-otak-komik-reloaded-revolution.html


Kalau korang berminat nak beli buku ni, klik gambar di atas.. hue hue hue...
Abang tak jual dik, abang tolong promosi jer..
koh koh koh...

20 comments:

  1. Paid for it already. Tunggu posmen tak kunjung tiba. Tak sabau den

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terbaikkkk.. terima kasih kerana membeli yang original dan menyapot para pelukis bawah tanah seperti kami ini beronadia.. hahahaha

      Delete
  2. Selamat maju jaya uolls *thumbs up*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengkiu Ben... tahun depan join ahhhh...

      Delete
  3. Ahahaha... kesiannn..
    Yahooo hidup kak zyraa n kak amna :p

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Beli beli, jangan tak beli.. koh koh koh

      Delete
  5. Power arr abang ni.
    Aku pun tak buat promosi lagi.
    Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.. sila buat.. sila buat... huhuhu

      Delete
  6. aku nak mintak sain semua retissss...!!! Wuwuwuwuwu..! Bila r peluang aku nk sampaii..??? *nangis laju2 kat sudut bilik.*

    ReplyDelete
    Replies
    1. patutnya ko join sekali. Sebab masa tu Prince of Noob Buasir Otak bukak offer kepada semua orang kat FB.. huhuhu

      Delete
    2. laa Lee, aku ingatkan hg memang dah tau tapi tak berminat nak join, rupa-rupanya ianya bukan sebegitu rupa... huhuh...

      Delete
  7. promosi yang unik, terasa nak beli terus je...wuhu..

    ReplyDelete
  8. Nanti aku bawak T-rex, dia akan makan boya dan rimau tu... kekeke ;3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. sekali dia bawak korokke jer... kekekeke

      Delete
    2. bawak korokke lebih ekonomikal dari menyewa seekor T-rex mekanikal sebagai bodyguard... hihuhihuu X3

      Delete
  9. xpe abang, promosi abang pown hebat...hehehe....

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD