24 December, 2015

Teaser jer... jangan berharap sangat.. koh koh koh

Setelah hampir dua tahun berakhir, apa agaknya yang berlaku kepada mereka? Saja abang lukis teaser macam ni. Kalau abang sambung blogonovella ni dengan format komik, korang ok ke tak?

Ke korang prefer format Nomik macam yang abang selalu buat?
koh koh koh...

Bagi yang baru follow blog abang, mungkin korang blur blur sikit tak faham komik ini tentang apa.. kan kan kan. Takpe... korang boleh mula dari SINI kalau sudi. Koh koh koh...

Bagi korang yang dah lama follow blog abang, korang ingat ke tajuk cerita dengan nama penuh watak utamanya?


Kih kih kih... ~

40 comments:

  1. Aku baca weh dari awal. Gigih. Cop last episode berapa? Sambung pls. Blh buat baca time jem :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha.. last episod 10..... Kot... aku pun x ingat. Hahahaha

      Mekasih BeroNadia sebab gigih baca. Hue hue hue. Aku ingat, nak post dalam album kat FB page. So, korang boleh baca semua sekali skrol. Huhuhu

      Delete
  2. Sila sambung Abam Ojin.
    Aku bet ramai gadis2 di luar sana nak tahu sambungan dia.

    Nomik ke, komik ke, doesn't really matter.
    Selang seli pon takpe, maksud aku, bila kau rajin buat laa komik, bila rasa macam hampeh nak mengulor buat laa nomik, kalau langsung tak rajin pulak just type je jadikan chapter novel. Hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku sokong cadangan yang ni, ada ciri ciri pemimpin sejati lol

      Delete
    2. Hahaha.. amboi. Ini terus bagi pelbagai cadangan. Hahaha

      Delete
  3. tahun lepas punya azam kan nak habiskan? punyalaa tunggu sampai lupa dah hahahaha..sambung lah, format tak kisah, asal ada ending..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan dah ada ending dah. Hahaha.. nak ending acaner lagi Che Ta?

      Delete
    2. heh ada ending??? *korek balik cari*

      Delete
  4. Aujinz..please aku mintak tlg..jgn sekerat2 buat komik..hahaha kang jadi mcm origami biru..tensen aku tau x nk tunggu update..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestilah kena sambung sambung bro... hahahaha.. manalarat nak habiskanterus... wkwkwk

      Delete
  5. haha... siapkn semua chapter,, baru post.. letih woo menunggu origami biru hari tu.. terseksa jiwa ragaku.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takleh sekali harung..kena sambung sambung.. hahahaha

      Delete
    2. aiseh.. ni kes dera peminat ni.. huahahaha

      Delete
    3. Nak buat terus sekaligus, itu peminat dera saya.. kakakaka

      Delete
  6. Hohoo tukar style drawing nampak... nice, aku sokong. Format ikut suka hang la nak buat macam mana, aku baca je ;3

    p/s: baru2 ni aku ada dapat satu origami real bentuk heart weyh, rare jugak lipatan dia, ada orang bagi wehehee X3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini pengaruh CKOM2015 laaa niii.. hahahaha.. power sangat. Sampai terkesan.

      Delete
    2. Fuiyyyoooo.. ada orang bagi paling origami hati. Piwwwwiiiitttt....

      Delete
    3. *plain. Taikpo. Kah kah kah ~

      Delete
    4. origami jantung la... heart tu kan jantung, hati tu pulak liver... selain origami heart, aku pernah dapat origami sea urchin, orang yg sama tu buatkan, terharu siut :p

      kahkahkah jinz... typo ang tahap taikpoo sungguh X3

      Delete
    5. hahahaha.. eh samalahh tuuu...

      dah dah diam...wkwkwkw

      Delete
  7. Replies
    1. jangan berharap sangat awaaaaa.. wkwkwkw

      Delete
  8. wow! ada comeback la.. marvellous! sila sambung lagi. secepat mungkin. x sabar nak tau apa status adiff n syahnaz skrg. mungkin dah ada siri kedua dan seterusnya pasni boleh la compile jadikan buku pastu jual.
    version apa tu x kisah.. mcm yg cEro cadangkan tu pon ok gak. etlis xde la peminat setia Origami Biru lama tertunggu2 nanti. hohoho..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. itu teaser jer bro... cerita dia pun aku belum draf lagi.. tapi jalan cerita dia aku dah bayangkan.. huhuhuhu

      Delete
  9. fuh, citer origami biru ni ala2 star wars the force awaken dia punya menunggu update hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkwkwkwkw... macam Star Wars, teaser dulu setahun dua.. koh koh koh

      Delete
  10. Yeah sila buat comeback!!! tak kisahla nomik ke komik ke janji ada.... bukukan... supaya dapat beli dan simpan tayah susah2 nak bukak blog bagai pastu kena cek balik entri sebelum2 sbb dah lama meninggalkan dunia blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu.. saya nak upl;oad kat FB page jer.. senang nak godek nanti dalam album.. hue hue hue

      Delete
  11. Hujung tahun 2016 laa tu Bari release..eh..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkwkwkwkw... amboi, perli.. koh koh koh

      Delete
  12. Berani kata 'jangan berharap sangat', selepas beri kami harapan? Nak kena ni kalau tak sambung...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkwkwkw. alaaaa... ini teaser jer.. teaser jer.. koh koh koh

      Delete
  13. Sorry bro.. aku tak baca post nii...taknak berharap sangat dah dikechiwakaaaann.. *sob.*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakakakaka... betul ke tak baca? Wkwkwkw

      Delete
  14. Jangan kejam sangat bro! Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha... alaa.. teaser jer.. huhuhu...

      Delete
  15. Jangan kejam sangat bro! Hahaha

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD