31 January, 2016

Origami Biru 2016 - Episod 1

Huhuhu.. malunya nak up cerita yang dah tergantung dua tahun ni.. koh koh koh...
korang jangan tanya kenapa lukisan dah lain, ok.
Dua tahun ambe tinggal, macam macam yang berlaku...
koh koh koh...


























Bersambung...

27 comments:

  1. Replies
    1. Kah kah kah... dari dulu sibuk dengan font jer... aku dah pilih font sebab hang rabun Kon... sibuk jer ngan font.. wkwkwkw

      Delete
  2. Bro.. I can't explain this feeling inside.. Ini..Ini perasaan jiwang aku sepertinya nak menjelma selepas baca sambungan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha... baiklah.. tapi ini baru pembukaan jer.. belum nak gi lagi deep ni.. huhuhu

      Delete
  3. akhirnya... impian jadi kenyataan. terharu baca.. hahaha.
    sambungan yg menarik. teruskan lagi.. errr... bulan depan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha... kat fb lagi demand gegila. Baru up terus nak episod 2. Pitam pakcik.

      Delete
  4. saya suka..saya suka.. saya sukaaaa..

    awk dulu tgk sailormoon ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tak tengok sangat. Tapi saya tau watak² dia. Huhuhu

      Delete
  5. Besh besh. siap ad tom and jerry . Chantek belit2 shawl tuu. jd pocong teruss

    ReplyDelete
  6. Aku akan salahkan kau Aujinz kalau aku terjatuh cinta lagi sekali dengan Syahnaz lepas nampak dia pakai tudung nanti.
    Dah laa penangan yang dulu pun tak hilang lagi ni. Hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha.. aki harap, kau kuatkan semangat bro. Aku pun dah goyang.. kakaka

      Delete
    2. Hahahahaha.. aki harap, kau kuatkan semangat bro. Aku pun dah goyang.. kakaka

      Delete
    3. Aki
      Aki
      Aki
      Aki
      Aki
      Aki
      Aki.......

      Delete
    4. Aki
      Aki
      Aki
      Aki
      Aki
      Aki
      Aki.......

      Delete
  7. "hei burung biru..tuan kau anta kau..dia tak hanta hati dia sekali ke?"

    maigaddd...ahkak meltingzz~

    smbung next epi Ojinzz..muahahha x zabarrr~

    #kipidap #OB2016

    ReplyDelete
  8. Kantoi layan sailormoon ojinzz. Hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana ada. Mana ada. Itu si Lily yang layan... kakakaka

      Delete
  9. Hahahah dengan kuasa bulan.... innalillah... lelz X3

    Mantop artwork *thumbs up* ;3

    ReplyDelete
  10. Hampeh, pertama kali masuk tido kul 3 pagi semata2 nak abes kan baca citer ni (walaupun dah lame member post dalam fb, baru malam tadi bukak pas tgok citer The Monkey King). Ape2 pun terbaek, bole lawan komik2 gempak starz.

    ReplyDelete
  11. Peeerrggggghhhhhh gempaaakkkkkkkkk!!!!!!!

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD