27 April, 2010

Panggilan Pulau part 2

Weh..tak yah gie jejauh kalau nak cuti cuti.. tak yah gie obersi..nie kat Ganu pun sedak gok...hua hua hua..

Wow..awek Ganu semua come come belake (kepada yang berkenaan..ini adalah ayat penyata!..bukan ayat menggatal!)

Meh aku tunjuk gambo..
 Tempat aku menginap. Berjaya Redang. Terima Kasih kepada Bro CaE.

Suite aku yang sebelah atas. Sila abaikan tuala tersebut. Saya asal dari kampung.

Mase ning, takde lagi awek awek mat saleh bersidai.

Haaaa.. kan kan kan..pemandangan dari balkoni bilik aku ke jeti kecik. Rase takmo balik! Apekan daya, aku kene keje. sob sob sob..

Heaven kan?.. orang Ganu mane yang tak sampai sini lagi..korang memang rugi. Wanie-sang, sila balik Ganu skang!

27 comments:

  1. spedo arrr lu aujinz
    sah sah nak g menggtal manja2 lagi x nak ngaku
    mmmbwahahahahhahha ~~~


    picca laut tu canti derr!


    >>___<<

    ReplyDelete
  2. pergh....:-s nanti nak p gak...:x

    ReplyDelete
  3. aku pun nak g gak la nanti...

    ReplyDelete
  4. weh best yer..cun lak tue..
    heheh..nk kna g gk nie sem dpn..
    bper bjet utk g sna ek???hehhe

    ReplyDelete
  5. x sabar doh ambe nok tunggu ahad ning... ambe pon nok gi redang gok wei..........

    ReplyDelete
  6. baru balik ganu gak tapi takler g pulau2 bagai tuh..ngee..bestnyer tgk air biru tuhh

    ReplyDelete
  7. bestnye en. aujinz...
    sob..sob...
    sampai ati tak ajak..huhu

    ReplyDelete
  8. wah cantik gak pulau redang
    ta payah jauh 2 nak gi pulau langkawi
    nie ganung dekat jer ngan kota bharu
    yeeeehaaa~!!
    eh,kalau 1 malam kat berjaya braper ekk

    aujinz,
    komentla new entri saya
    =D

    ReplyDelete
  9. bro :)) tuala aku pon ada :))

    ReplyDelete
  10. Frodo:

    tauuuu kalu..takpe..hahahhaha...

    ReplyDelete
  11. Iena;

    nak pegi nanti ajak eh...:P

    ReplyDelete
  12. Bullet:

    jangan lupa ajak aku weh...

    ReplyDelete
  13. Mish Lollipop:

    gud gud...kalau nak gie, sila amik pakej ekonomi.. saya pun atas sponsorship..:P

    ReplyDelete
  14. Iena:

    hohoho..terbaekkk... jangan lupa gie snorkeling.. :D

    ReplyDelete
  15. Kniedaz:

    memang cantik kak oii.. pasir dier pun halus mulus dan tulus...

    ReplyDelete
  16. Wanie-sang:

    Ganu tue Wanie-sang..tempat mung kan kan kan?

    ReplyDelete
  17. Syahira:

    semalam berapa?.. saya tak leh nak jawab. sebab saya pun atas sponsorship. di sponsor tanpa banyak soal, saya pun tak mo laa banyak soal..hohoho

    ReplyDelete
  18. CaE:

    hahahha.. iyer laa bro..:))

    ReplyDelete
  19. bestnya wei..brapa harga penginapan tue....

    ReplyDelete
  20. waaaaa...
    bestnya..i like pulau kerna ia biru dan menenangkan jiwa..:)

    ReplyDelete
  21. weh best nyerr....biler ko pg..nampak sangat lame aku tak dtg blog ko...ko pos dr jitra ker....mummy kate ade parcel...tp dr jitra...koker?aku tak balik lagi umah mummy....sok aku balik aku check ekkk...nanti aku inform ko ehhh

    ReplyDelete
  22. eiyda:

    errrr.. bolehlah menahannnnn harga dier..

    ReplyDelete
  23. fmunyraz:

    owh..pulau memang best...

    ReplyDelete
  24. Erin:

    ko salah blog nok..
    aku nak buat ape kat Jitra?..hua hua hua..

    pening aku ngan makcik nie...

    ReplyDelete
  25. kakakaka....saya org ganu sebijik pulau kt trg pon x penah jejak lagi...keh keh keh

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD