30 May, 2012

Origami Biru - Episod 3





***








Bersambung lagi..

P/s : Banyak kesalahan tatabahasa tue harap di maafin ya bu bapak bapak sekalian..
Udah capek deh.. mih mih mih

Melukis tulis melukis dan tulis lepas dah siap baru buat proof reading adalah punca Bahasa aku berterabur.
Kena upah sorang jadi penulis laa gini..
yer dak.. ke macam mana?
koh koh koh

40 comments:

  1. makin best!
    tatabahasa tolak tepi..
    yg pnting kite pham..
    hee..

    adiff cute! erk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..iye ker, entah rasa macam terabur.. koh koh koh

      Delete
  2. next episode plz!!hahaha jgn peram lama sangat.tak sbr nk bca neh :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koh koh koh.. baikk.. tapi mungkin lambat sikit, minggu nie agak bizi..koh koh koh

      Delete
  3. Replies
    1. Sahaja aku berhenti disitu bila dah penat dan mengantuk kerana nak tido..koh koh koh...╰( ̄▽ ̄)╭

      Delete
  4. Replies
    1. kih kih kih.. sabar yer cik Thirah.. XD

      Delete
  5. erghhh!
    terserempak cerita ni kat episod 3 apesalll..
    tak pasal2 kene tungguuuuuuuuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi, lamanya Cik Marikh tak singgah.. koh koh koh

      Delete
  6. salam perkenalan..suka bca komik awk ni..addicted sudah...xsabar tgu new episod (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan.. terima kasih kerana sudi singgah dan baca.. XD

      Delete
  7. ah wa kena bace dari mula..first time sini.meoww ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh.. welkem O Cikteddy... harap boleh melanun laa lepas nie.. koh koh koh

      Delete
  8. bab2 kesalahan bahasa dan tulisan serahkan kepada aku.kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. heh.. takpe laa Konah.. koh koh koh.. aku susun balik ayat aku nanti.. kih kih kih

      Delete
  9. cepat smbung episod 4..koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kambingg... ehh.. kaming suuuuunnnn.. XD

      Delete
  10. wooit wooitt.gempak gempak.. aku dah jadi peminat ni. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ... bertenang bang bertenang.. XD

      Delete
  11. ohh patutlah lu tak tau gua punye entri past ke present tense. k bai =.=

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaha.. amboii.. marah nampak.. koh koh koh

      Delete
  12. tatabahasa tak yah risau la.. janji jalan cerita best :D

    ReplyDelete
  13. hah, tau pon serbe salah.. apelah.. main tuduh jek.. *tetibe emo* harharhar.. eh.. adif carik hape tu?? anak kucing ek?? errrr... haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhaaaa... sila sabar menunggu yer.. koh koh koh

      Delete
  14. arghhhhh! copat ojin oiii..kang x pepasal kena serang sbb lambat sambung! hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh.. aku rilek jer.. hue hue hue

      Delete
  15. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, suka tergantung tempat yg mndebarkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada tergantung.. kemain.. sinetron tue lagi banyak tergantung aok tau?.. koh koh koh

      Delete
  16. sambung cepat sikit boleh? lembap macma cipan. kbai~ lalala~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabar sikit boleh tak.. lempang kang..

      Delete
    2. ek ele. sasuke hati je nak lempang kita, pemalas tu banyka cer lak. bila nak episod akhir ! cepat sket, kita nak balik kolej dah nie !

      Delete
    3. hahhahaha.. maaflah Muyat, awak balik kolej minggu nie... saya tak pasti lak bila last episod.. koh koh koh

      Delete
    4. jahatnya awak ojin :( tak kesian ke saya ke. (padahal dia tengah fikir idea agar ending tak sperti yg sya jangkakan,) kan? HAHA

      Delete
    5. hahahha.. takde maknenye.. saya dah siapkan jalan cerita dia... koh koh koh

      Delete
  17. Apa Adiff tengah buat tu? Saspen nih.. Baiklah, sambung baca lagi.. hehehe.. =)

    ReplyDelete
  18. erkk dia tengah cari syiling kot...tu jelah kot yang adiff ada?hahaha mencilah baca ....buat kak lea laju je nak tekan ep4..yelah..yelah..nak gi ler ni...

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD