26 July, 2012

Resepi pancake?


Sesaje jer aku godek dashboard tengok tengok kot ada komen yang still pending lagi. Sekali tercheck laa keywords nie..

Nie sapa yang google resepi pancake bebulan puasa nie?..mengaku cepattttt.. :)).. korang jangannn.. jangan babitkan aku lak.. koh koh koh koh.. aku rasa aku takde kot buat resepi pancake dalam blog nie.. aku rasa laa .. takde...

Tapi kalau resepi Dorayaki aaa, ada dalam blog nie.. silalah geledah sendiri..kot kot korang nak buat Dorayaki untuk berbuka puasa. koh koh koh..
Selamat berpuasa semua.. XOXO

46 comments:

  1. Replies
    1. saya tak pernah buat entri cara cara bua pancake.. cara cara buat Dorayaki, Sushi ade laa..XD

      Delete
  2. Replies
    1. tak tau bang.. masak air reti laa..XD

      Delete
  3. siut..aku dah terliur dah ni..bahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahahahhaha.. sabo bang.. sabo.. koh koh koh

      Delete
  4. kenceng manis pon ada cmne tu?XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah lerr.. koh koh koh koh XD

      Delete
    2. haha..baik hang pergi cek glukos sat ojin..

      Delete
    3. hahahhaha... baiklah... nanti aku suruh blog aku gie cek glukos.. XD

      Delete
    4. Baikkkkk..<(@ ̄︶ ̄@)>

      Delete
  5. pancake aujinz lanun...

    mula2 nak gelak, lepas tu terliur pulak. arghhh tutup blog 3 minit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha.. apelah Dani.. tak tahan godaan sungguh.. koh koh koh

      Delete
  6. pas ni jadi chef lanun la aujinz..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh.. dulu memang cita cita nak jadi cheff.. XD

      Delete
  7. Replies
    1. Dorayaki sedappp.. nyam nyam nyam

      Delete
  8. gambar org dahaga pon ade..
    bulan2 pose ni mcm2..
    hakhak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bulan posa banyak dogaan dan godaan..

      Delete
  9. ok la tu.. pe lg bt la tutor camana nak bt pancake

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kih kih kih.. takde masalah kot kalau nak buat pancake punya tutorial.. koh koh koh..

      Delete
  10. slain memasak, ko terer menjahit jugak kan..hikhik..siyes comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh mana ada pandai menjahit.. memandai jer hang.. koh koh koh..

      Delete
    2. hang jgn nk tipu,..ak siap google lg entry lame hang tau haha
      http://aujinz.blogspot.com/2010/07/kalau-nak-lagi-kacak-belajar-memasak.html

      Delete
  11. wah gitu. siap mention nama pancake aujinz tuh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu yang mahal tue.. koh koh koh..

      Delete
  12. Replies
    1. ahahaha.. time lapar, semya sedappppp..XD

      Delete
  13. waaah..aujin terer masak..waaa..kagummnye..eh , menarik resipi dorayaki tu , tp org buat buh fresh milk sket..makan ngan peanut butter ke kaya best gak kan..#dasar pemalas :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh... boleh jer ubah resepi tue.. asalkan sedap iyer tak.. XD

      Delete
  14. Ah pancake ke dorayaki ke, skrg ni kenapa call tak jawab? Hah hah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hang telefon time aku tengah kat masjid lagi terawih.. sapa nak jawab.. koh koh koh

      Delete
  15. dah kate en aujinz kan mastercheeefff!mesti la org google resepi kat sini!hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha.. iyolah.. nanti den bagi resepi pancake XD... koh koh koh..

      Delete
  16. siap ada resepi pancake sendiri tu...
    giler gempak!!!
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. takde laaa.. diorang jer memandai mandai.. XD

      Delete
  17. mohon encek lanun cepat update weh..apa jadi dengan syahnaz ni arrgh...hehe

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD