13 August, 2012

Origami Biru - Episod 7

 










Bersambung... lambat plak nak abis.. wakakaka.. XD

Episod 8

P/s: Dah tinggal seminggu lagi Puasa. Puasa korang penuh?
koh koh koh...
Yang perempuan tak yah jawab... hua hua hua..

P/s: Mood kerja tak mai dahhhhhh... XD

63 comments:

  1. oh, baru aku tahu kenapa diff senyap..how sweet syahnaz marahkan dia sampai dia rindu pulak..hahaha..best..kami nak sambungan kami nak sambungan kami nak sambungan..

    err, aku klik kat episod 6 tapi tak keluar la..kenapa ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kih kih kih... aku punya link tue broken bro.. aku dah betulkan.. ini sebab main pakai short cut short cut laa nie.. koh koh koh.. sambungan?.. lepas raya.. koh koh koh

      Delete
    2. woi woi..mane boleh..kata bumper?hahaha

      Delete
    3. hahahha.. tak terbumper dah bangg.. nak raya dah nie.. koh koh koh

      Delete
    4. encek ojinz..selamat hari raya bro:) balik muar ke?

      Delete
    5. Selamat Hari Raya Bro.. ha'ah.. balik MuO ler... koh koh koh

      Delete
  2. ohoohoo! rope2nya rindukan suara kemarahan pantang larang tu yang sampai memberontak tuuu si adiff nih..haishhh!

    untong la syahnazzzz...ni yg jeles nih! kahkahkah!

    *kakak dia tu mesti dah tak de kan.selama2nya.T_T



    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh.. nak jeles kenape plak.. hua hua hua..

      Delete
  3. jalan cite makin best... tak sabar nk tau kesudahan cite ni... dah berjanggut dah tunggu sambungan cite ni...huh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kih kih kih.. sori laa.. nak sambung cerita nie kena ada mood.. ada mood baru sedap melukis.. XD

      Delete
  4. taff tu bdn adiff..erkk..pose2..ahahaha...berjangut nak habiskan.igt episod akhir tadi..

    ReplyDelete
  5. yea akhirnya misteri kediaman adiff terbongkar hehe...oke oke cepat2 hapdet ojinz nak tahu feel adiff kat shahnaz plak hohoho...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi diaa.. tak menyempat.. koh koh koh...

      Delete
  6. akhernya...update crita terbaru...dah cam muvie bersiri nk nunggu...hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kih kih kih... selalunya aku apdet setiap dua minggu.. kali nie terbabas lak lebih dari dua minggu.. koh koh koh

      Delete
  7. huwahhh... best gile citer ni.. err..hencem ek adiff tu.. tergoda i... erKKK!!! hahaha... sedey pon ade bila baca citer ni... errmm..bila ade sambungan ni.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai ai ai CCI jangan tergoda dengan Adiff.. wakakaka.. sambungan tak dapat di pastikan.. kalau terbit tue, sambungan laa tue.. koh koh koh

      Delete
  8. gila stail der..keep it up..gua baca malas nak komen pesen novel gini..tapi lukisan lawo betei! syabas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. muahahahha.. lu jangan komen der.. sawan gua kang..wakakakaka

      Delete
  9. sila cepat sambung episod seterusnye, hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang nie pon baru malam tadi siap der.. koh koh koh

      Delete
  10. Ok. nak tunggu ang tulis sampai abeh. Baru best baca..tak la saspen kuikuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. hua hua hua.. nak tuunggu???.. tak menyesal?.. koh koh koh

      Delete
  11. ohh..bila nak sambung? makin menarik nih..

    ReplyDelete
  12. lama betul menunggu citer ni diupdate..baru skang muncul =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh.. saya tak berkesempatan bang.. XD

      Delete
  13. eh... sweet rupenye citer ni. ehehe... cantik lukisan. ;)

    ReplyDelete
  14. aarghhhh cepat lah habis siri origami biru ni ojinnn.tensen gua.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kih kih kih... rileks Konah.. rileks.. XD

      Delete
  15. apw? sambung lps raya? tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!~

    ojin kijammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!~~~

    (T_T)

    ReplyDelete
  16. Suka tgk adiff.comel~ ouh,patutla diam jer dia kan..~.~

    so, citer syahnaz plak cam ner??
    rajinkan diri menyambung yer en.ojin...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. citer Syahnaz kemudian.. hue hue hue... XD

      Delete
    2. ojin, thank u... ckp kat adik, duet raya minta kat ayong dia.^^

      comelest giler la dia..;)

      Delete
  17. cepat cikit bt smbungannya ea.. nti gila meroyan plak sb ketagih nak baca cite ne..huahua

    ReplyDelete
    Replies
    1. koh koh koh.. tak janji.. koh koh koh XD

      Delete
  18. badan adiff ketak2..!!! wow! XP

    sedeyhla pasal dia nad kakak dia..TT^TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. mana ada ketak ketak.. kan kurus melidi jer tue.. XD

      Delete
  19. hadoila awat sambungan lepas raya plak..ce ko sambung masa malam raya ke..ok x?ngehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh gak.. habis tue, lemang ketupat siapa nak buattt??.. wakakakaka

      Delete
  20. ensemnya hadiff @.@
    taff gila badan... six pack... agagagga
    nk jadik makwe hadif boley?
    muahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada Six pack.. kan sekeping jer tue cik Ieyza.. koh koh koh

      Delete
  21. tak raya pun kena tgu lama next episode..ni cuti raya lagi lama kot kan??hahhaa..ok dh makin best..makan sikit2 sudah ketupat tu cepat2 sambung kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. baikkkk.. koh koh koh koh koh.. XD

      Delete
  22. Yeyyyy episode tujuh....nak jawap jugak...puasa penuh....ekekeke....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. iyer laa.. tahniah.. koh koh koh.. ( ...macam mana dia puasa penuh?..)

      Delete
  23. Mark dulu. Nanti baca. Internet jeles pada kita.

    ReplyDelete
  24. itulah..orang lelaki kena hargai sifat pompuan yang suka membebel.membebel itu tandanya loving n caring...ok sila muntah he3..

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD