24 September, 2012

Origami Biru - Episod 8

Chapter terdahulu
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7












..dah habis ke belom?..

P/S: Sangat mengantuk. Huarghhhhh... bila laa nak abis... koh koh koh


40 comments:

  1. Replies
    1. layan layan... dah sengal sengal dah nie cari idea..

      Delete
  2. waah wpun berhati keras tapi dalam diri adiff rupanya ada taman bunga yang mekar hihi...

    alooo lambat lagi ker nak abis nie huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia juga ingin bahagia... kah kah kah

      Delete
  3. origami biruuuuuuuuuu....yey...episode 8....

    ReplyDelete
  4. Adiff comel!!!
    hahha... xsbr nk tunggu next.
    suka if mmg dorg minat each other...^o^

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi amboi.. kemain dia... koh koh koh

      Delete
  5. Alamak...dari siapa agaknya...tak sabar nak tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari siapa, ia adalah rahsia.. koh koh koh.. eleh, rahsia laa sangat..hahahaha

      Delete
  6. busy melukis tak habis2, cerita origami biru pun tak reti nak habiskan ke woi !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah hilang punca dah nie... wakakakaakka ~

      Delete
  7. Adiff yang super-cool terus hilang cool bila perasan..hahaha

    Nice one!

    ReplyDelete
  8. cheh.. dh sekian lama baru nk sambung..

    dh sambung lak, sket2 je..

    dh sket tu, pjg2 kan lak...

    mencik ojin!!~

    ReplyDelete
    Replies
    1. kih kih kih... alaa... jangan laa mencik mencik saye.. XD

      Delete
  9. gilll betul..biler nak abiss..gerammm nunggu !!! ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kih kih kih... saya pun geram gak menunggu bila nak abis.. koh koh koh

      Delete
  10. waktu singgang? ikan singgang tau r.. sedap giler kot..
    bkn ke waktu senggang? kehkehkeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyer iyer... saya sedang lapar semasa menaip part yang itu.. ia agak mempengaruhi... huahuahua

      Delete
  11. tekanan den nak tahu ending cite niii..grrrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha... tekanan ke saya juga.. XD

      Delete
  12. adoyai... cepat la kasi ending nya... sapo yg bagi origami biru tu.. ngeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. alaaa... kalau baca yang entri sebelum nie pun CCI boleh tahu siapa yang hantar.. koh koh koh

      Delete
  13. baru duk tepk bila la aujinz nk sambung citer ni..sekali buka blog nah dh ada hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kih kih kih... signal kita sama agaknye.. XD

      Delete
  14. sgt hot itu minah.. teringat admire kat skolah.. baca smbil tersipu2 malu..huahua

    ReplyDelete
  15. comelnya si adiff berangan..haha..
    *tunggu episod seterusnya*

    ReplyDelete
  16. macam sinetron pulak, banyak beno episode nyee, ngeee! :)

    ReplyDelete
  17. macam sinetron pulak, banyak beno episode nyee, ngeee! :)

    ReplyDelete
  18. yang dinanti telah tiba...hahaha...
    serius..kalu buat komik nie laku wei...

    ReplyDelete
  19. demit aku tertinggal cerita ni..nasib baik sempat lagi baca..hehe

    gahaha..lawak jugak kekadang adiff ni..gatei macam pelukisnya pun ada jugak..lulz..

    dah nak masuk 10 episod baru kartun ada kaitan dengan origami biru tu:) nice one encek aujinz!

    ReplyDelete
  20. ensem betei gaya si adiff kat panel 6 tuh..!!

    ReplyDelete
  21. Awesome! Dalam ati ada taman bunga sudah.. kohkohkoh! ^o^

    ReplyDelete
  22. owh alololo cinta sudah berputik yaaa....

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD