03 March, 2014

Origami Biru Episod 10 part 2 - Finale

Assalamualaikum.. hiks.. ini sambungan Origami Biru yang terakhir.
Terima kasih laa kepada yang sudi menunggu lama dan juga yang masih sabar mengepush di blog dan fanpage dan Instagram dan Twitter aku suruh habiskan Origami Biru.. koh koh koh
Jasamu amat ku konang... 

ini link untuk sesiapa yang baru nak follow Origami Biru

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 , 9, 10 part 1

























Tamat pun akhirnya... yang nak suruh Adiff dan Syahnaz romance romance, lupakan..depa budak sekoloh lagi..  kah kah kah...dulu masa memula, aku kabo nak publish beratus episod. Sekali baru 11 episod dah drag sampai dua tahun. Tobat aku tak nak buat blogonovella lagi dah...

Terima kasih kepada yang sentiasa menyokong blogobebella aku. Ampun maaf dipinta jikalau kesalahan tatabahasa yang menyakitkan hati korang. Almaklumlah, lukis dan terus tulis.
Serius, segan aku nak publish blogobebella lagi.
koh koh koh


39 comments:

  1. tak puehh den baco.. tak kira kena wat gak origami biru 2.. kekekkeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. alaaa.. yang ini pun dua tahun baru habis.. koh koh koh

      Delete
  2. Ni tak abis lagi kan?
    ada sambungan lain kan ojinz kan? kan? kan?

    kakaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah habis dah Nget.. dah habis dahhh.. koh koh koh

      Delete
  3. mohon sambung.....
    episod Shahnaz ngn Adiff bila dah abes skolah & dah start gheja pulakss..ho ho ho

    ReplyDelete
  4. akhirnya!!!! sampai jugak ke penghujungnya.. memang berkurun aku menunggu finale. kalau pegi bertapa dalam gua, mau dah tahap tok guru ilmu aku. hahaha.. gurau je. :P

    syahnaz bagi hadiah apa kat adiff??

    agak logik reason kau bila xnak buat romance2 utk siri kali ni.
    tapi der, ni zaman millennium kot? budak2 skolah skrg lagi advance kalau bab loving2 ni. hohoho..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hadiah apa Syahnaz bagi... haaaa... nanti aku ceritakan...kakakaka

      Takpe der. Bebudak sekarang biorkan advance. Anggap jer Adiff ngan Syahnaz tak terlibat dengan cinta monyet.. kakakaka

      Delete
  5. Fuhhhh....2 tahun kowt tunggu, akhirnyaaaa. Power power.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaaha.. power kannn .. dua tahun tuuuuuu.. kakakaka

      Delete
  6. sedihhh...origami biru dah abis....citer lain plak plisshhh ojinz....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hua hua hua.. baiklah Puan Eyza.. koh koh koh

      Delete
  7. terasa ada beribu-ribu kupu-kupu berada didalam perut sewaktu membacanya. kih3. best word in the world.. "=e=b... (berpeluh baca sambil bayangkan kupu2, DALAM perut)

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak tak kupu kupu dalam perut awak?

      Delete
  8. Finale akhirnye....suka suka....errr, klu rajin buat la sekuel kedua...hehehe....dah jaman masuk uni plak ke...hehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe.. saya sedang fikirkan... hua hua hua

      Delete
  9. wahh ! first time singgah sini...sememang nya terbaik !kene follow selalu nie...ahaks
    cantik lukisan kartun...lukis dan terus tulis...youre hebat !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhee.. terima kasih cik Azie... XD.. singgah selalu ya.. XD

      Delete
  10. akhirnya... akhirnya.................
    aku asyik terbayang penamat cerita ni syahnaz berpindah sekolah balik semula ke bandar. pastu tujuh tahun kemudian.......... tak habis kang cerita aku ni haha.
    tahniah. cerita yang berjaya diolah dengan menarik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha terima kasih Keri... walopon aku sendiri gelak bila baca semula ayat ayat yang aku tulis. serius fail

      yang sequel dia...... mungkin... mungkin....

      Delete
  11. waaa... beribo-ribo tahniah jinz~ ;p
    tergelak aku baca perenggan last kali kahkahkah... betei jinz, betei tu ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. perenggan yang mana plain?

      Delete
    2. oops bukan perenggan last, tp yg 2nd last... sumimasen~ ;p

      Delete
  12. Aku baca balik dr episod 1 sampai laa ke sini...
    Bro, sila laa buat lagi...
    Alaaa, sebulan sekali pun okey.
    Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakakkaka.. sebulan sekali bro?.. ppengsan aku bro.. kalau aku boleh buat, memang aku power... kakakaka

      Delete
  13. alaaaaaaa........... pendeknya!
    mohon buat novel bergambar.. komik.. or whateverla....
    nak baca lagi........... grrrrrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. hua hua hua... cukuplah Puan Ieyza... kang pengsan lagi saya nak cari idea... koh koh koh

      Delete
  14. Cantik lukisan. Bole je teruskan lg ni. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ... Alhamdulillah.. tak boleh lawan Cik Amna lagi.. XD

      Delete
  15. No!!!!2 taun tnggu xkan cam gini!!buat la yg ke2..pleasee!!

    ReplyDelete
  16. akhirnya...!!!! sudah berabad ku tunggu.. haha
    tahniah aujinz sebab dpt siapkan >w< *tepukan gemuruh**
    cute je diorg~~

    ReplyDelete
  17. akhirnya..!! setelah berabad ku tunggu..
    tahniah aujinz..dapat siapkan dlm masa 'terdekat' >w<
    *tepukan gemuruh**
    haha.. cute je diorg~~

    ReplyDelete
  18. Menarik cite mr lanun ni. kena godek godek entry lama la ni.

    ReplyDelete
  19. Cantik... Suka.. Kenapa tobat taknak buat lagi? Best apa....

    ReplyDelete
  20. woi..woi..apa benda dalam bungkusan biru tu?komik KAMI! ke?

    ReplyDelete
  21. yeay!! akhirnya berakhir.. hehehe.. cute ending la. so lepas ni boleh la buat cerita lain.. buat 3-4 tahun pulak. muahaha

    ReplyDelete
  22. eh x lepas ke apa yang aku type tadi? sabau je la

    retype
    yeay dah berakhir juga cerita ini.. cute ending la.. so lepas ni, boleh la buat cerita baru pulak, buat 3-4tahun pulak. muahaha

    ReplyDelete

Tahukah kamu, komen kamu adalah makanan seorang blogger, lagi banyak komen, lagi banyak idea mencurah ke ladang gandum lagi rajin dia apdet.. hah, apa lagi.. komen ler XD